...

Jag är trött på att inte ha någon riktig vän i den här staden,
en av Ann- och Kattiskvalitet alltså.

Jag saknar er.
:(

Duh

Att ha ett distansförhållande är otroligt slitsamt.
Vi bara tjafsar om saker som vi vanligtvis inte skulle tjafsa om. Och jag blir så otroligt ledsen av det! Jag saknar Basse så sjukt mycket att det enda som kommer ut bara blir en jävla skitsörja som jag spottar över honom, saker jag egentligen inte menar. Allt positivt jag vill säga till honom om honom blir till ingenting, och ut kommer alltså bara skit.
-


Annars kan jag meddela tre saker: Att igår och idag har det gått grymt bra i skolan, jag har gjort fem fat (två klara och tre färgade). Att jag, för mitt eget bästa, måste måste måste börja godisstrejka, hädanefter är det bara frukt som gäller. Och att jag just nu har jävligt ont i magen, magkatarrs ont.

Jag ska sova nu.

Heath Ledger

På nåt sätt är jag lite chockad över att han är död. Jag vet inte varför.
Det är tråkigt när folk som är unga dör.

O som i onödigt

Idag for jag till skolan kl 13 (av ren lathet, ja) och slutade kl 14.20 tack vare att vår musiklektion var inställd.
Värt? Nej.

David Sebastian Mattsson

image10

Det finns inga ord i världen som kan beskriva hur mycket jag älskar dig,
'jag älskar dig' är alldeles för litet för det.

()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()

  • I fredags struntade jag i skolan.
  • I fredags åkte jag istället till Kalmar och köpte två linnen, en enkel "farfarströja", en sjal, två diadem, en lång stickad tröja och en klänning.
  • I fredags gick även resten av min dagsplanering åt skogen, men jag räddade åtminstone en liten del.
  • Igår sov jag läänge för att vara jag.
  • Igår tvättade jag tre maskiner tvätt.
  • Igår försökte jag korrigera mitt tidigare misslyckande vid köksgardinsuppfållningen men misslyckades bara ännu mer.
  • Idag har jag återigen sovit länge.
  • Idag har jag bytt lakan.
  • Idag har jag struntat i köksgardinerna och istället fixat vardagsrumsgardinerna. Äntligen!
  • Idag (eller det var nog igår? Sak samma, jag fick reda på det idag!) har Basse rakat av sig håret. Nu har han 3 mm och är assnygg! Jag är lite chockad ändå.

Jag är hungrig, bjud mig på mat.


Åh kan ni förstå att fålla gardiner är det tråkigaste, jobbigaste och mest omöjliga man kan göra? Jag dör, varför kan det inte bli rakt någon gång!

&

Jag är aptrött och har ont i nacken. Imorgon kommer jag inte att fara till skolan, jag orkar helt enkelt inte. Känner mig helt likgiltig. Varför går jag inte och lägger mig?

Här är lite saker jag vill:

  • Imorgon skulle jag vilja gå igenom min garderob för att se vilka kläder jag använder och vilka jag inte använder, skriva en lista på vad jag behöver och fara och köpa det. Synd att man inte är rik
  • Jag skulle vilja ha en såndär epilator, ni vet, en såndär grej som noppar bort håren på benen. Frågan är ju då om de verkligen fungerar, dvs. om man blir slät som en bejbistjärt, och hur helskottas ont det gör. Vet någon det så får ni gärna berätta det för mig! Det skulle ju kännas surt ifall man lade 500 spänn på en sån om den ändå inte tar bort allt hår/gör så jävla ont att man inte vill använda den.
  • Jag skulle verkligen vilja (och behöva!) åka bort. Resa till något varmt ställe där man bara kan ta dagen som den kommer utan några krav på vad som måste göras. Ironiskt nog säger mitt horoskop också:
                    "Fiskarna 19 februari ?20 mars
                    Arbetskraven känns stora och du vill ha en paus från allt för en
                    årlig retreat där du får vara alldeles för dig själv. Tystnaden är
                    din bästa vän för att återhämta krafterna. Ett stilla havsbrus
                    förstärker tystnaden för den sanna Fisken i ett meditativt
                    tillstånd. Kärleken är universell säger många och visst är det sant
                    för Neptunusbarnen födda i detta tecken. Det kanske är dags för
                    din drömresa till Indien och att byta det kalla klimatet mot ett
                    varmare och andligare. "

  • Jag skulle vilja åka till pappa. Och passa på att hälsa på alla där i öster. Det händer alltför sällan!
  • Jag vill åka hem och krama om alla jag tycker om.

Imorgon är det fredag. Den här veckan har, när man tänker efter, gått jävligt fort egentligen. Det är bra. Om 27 dagar åker jag till Ann och om 28 dagar åker jag till Åland.

Nu går jag och sover, godnatt med er.

skola

Klockan är 12.40 och jag har lust att gå hem. Vad jag skulle göra hemma har jag ingen aning om, men jag har ingen lust att sitta här och vänta på att få ha två värdelösa lektioner.
Antagligen kommer jag inte att gå hem och det är väl lika bra.

Jag blir helt rastlös av att veta att jag inte får åka hem till Åland förrän 13 februari, eller ja 14 februari då, och Basse kommer inte att komma hit före jag far hem heller. Det stör mig så jäkla mycket och ligger bara och gnagar i bakhuvudet hela tiden. Det är väl kanske det som är värst, att ingen (Basse) kommer hit, för 5 veckor är ju egentligen inte så länge att vara här i streck.
Jag känner mig så jävla negativ.


Har lagt upp en träningsplan, eller det är väl ett mål snarare: att träna måndag, onsdag och fredag. Hittills har jag hållit det (en vecka), undrar om jag kommer göra det idag?

Jag saknar Åland!

image9
Jag vet inte vad som hände med mig nu, men jag insåg just precis hur härligt Åland är. Man måste mycket tydligt flytta därifrån för att förstå och uppskatta det och det är ju lite trist.

Puss!


Den här dagen har annars varit jättelång och jättedålig och nu har jag huvudvärk.

tjohej näääääääääääääää

Har fått reda på att vi ska åka på studiebesök till Stockholm den 8 februari. Och nu tänker ni alla: "Ja, och vad är problemet med det? Sthlm är väl trevligt". Men då kan jag upplysa er om att vi ska åka upp på morgonen (5h(påstod Stig-Allan, 6h påstår jag) i en full, svettig buss), sen ska vi göra våra studidebesök för att sen åka ner igen någon gång på kvällen. Dvs 10-12h bussåkning på en dag. UÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!, är dom dumma i huvet? Varför åka ända till Stockholm för ett futtigt studiebesök?!?! Finns det verkligen inget närmare ställe?
Vidare kan jag upplysa er om att 8 februari är en fredag och att fredagen efter det (15de) ska jag åka hem. Dvs jag ska upp till Stockholm igen. UÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ igen!

Ni förstår varför jag tycker att det inte ska bli alltför roligt? Kunde dom inte ha planerat in den lilla trevliga resan den 15de istället? Då skulle jag ju sluppit åka upp och ner hela tiden! Tyck synd om mig nu

Back

Uppdatering sen sist:
18 december knallade jag alltså ner till stationen för att ta tåget upp till Stockholmo. (Och fyfan!, jag vill aldrig mer åka buss!! Så jävla mycket bättre är det med tåg; det går 1½ timme fortare och man kan ha datorn kopplad så att batteriet inte tar slut direkt. Okej, nog prisat om det.) Kom fram vid 13-tiden, varpå jag började fördriva tiden tills bussen till båten skulle gå med att strosa omkring och köpa klart de sista julklapparna.
På båten hade jag sällskap av Ann, Adam och hans bror. Det var trevligt.
Dagen efter hemresan åkte jag först och hämtade ut körkortet och senare på kvällen åkte jag, mamma och Basse ut till Folkis för att se på Carolines julfest. De var duktiga och hade ett bra program!
22 december for Caroline, mamma och jag på granjakt. Hamnade i Överby där man fick såga ner vilken gran man ville, helt själv! Det var en kul och mysig grej och vi blev glada!
Julafton tillbringades i vanlig ordning hos Lindholms. Jag fick allderles för mycket julklappar, så snäll hade jag absolut inte varit. Vi hade det mysigt.
Nyårsaftonen var en oförglömlig kväll. Basse och jag förlovade oss. Jag är så lycklig.
Caroline fyllde 17 år 6 januari, dagen före jag återigen åkte från mina älskade. Tre veckor går så otroligt snabbt ibland.

Okej, nu har jag berättat det och det känns ju lite meningslöst.
Nu är jag tillbaka i Nybro alltså, och det känns faktiskt inte så meningslöst som man skulle kunna tro. Helt okej faktiskt. Och jag älskar verkligen lägenheten! Men just nu är jag jävligt hungrig. Jävligt. Och jag har bara karelska piroger, inget fel med piroger alls, men inte just nu! Ge mig maaat!


RSS 2.0