Homecoming 00.05

Jag håller på och packar, jag hatar att packa! Jag packar alltid för mycket och tror ändå att jag ska glömma nåt viktigt, hur dumt som helst iom jag är tvungen att släpa ner allt till stationen till 05.55-bussen (tyck synd om mig nu då).
Imorgon kommer jag alltså hem, jag längtar!

torsdag

Jag var just ut och rask-gick i en timme! Fy vad gütt!
Och idag har det varit skitvarmt och jag har varit till Öland för första gången, kände mig hemma där!

i-landsproblem

Fan, varför ska duschdraperiet fastna mot kroppen när man duschar?! Det är asäckligt och jobbigt, jag vill ha en riktigt duschkabin!

Hejhej

Jag har prov imorgon igen, inte okej, muskihistoria, verkligen inte okej!! Jag har läst genom texten på 10 sidor en gång och måste erkänna att det bara var namn och årtal för mig och att jag fattade nada. Och det värsta är att jag inte heller bryr mig ett smack. KUL!
Jag kan i alla fall vara lugn med rymdprovet jag hade idag, det fanns såna som inte ens kunde planeterna i rätt ordning. (okej, jag kan sluta vara kaxig, jag kunde dem inte igår)

Tur

Hah, det ringde just på min mobil (händer väldigt väldigt sällan här i Sverige!) och jag funderade ett slag på att dissa samtalet iom att jag inte alls kände igen numret och tänkte att det var nån telefonförsäljare. Men jag svarade och det var en kille från bredbandsbolaget (där jag har mitt bredband) som berättade att om jag är ansluten till mitt bredband i sex månader framåt (vilket jag ändå skulle vara) så skulle jag bara behöva betala 268kr/mån istället för de 318kr/mån som jag vanligtvis betalar! Och det passar ju utmärkt, speciellt iom att jag inte kan stänga av bredbandet under sommaren! Vilken tur att jag svarade!

Jag läser på prov ikväll, i naturkunskap om rymden. Det är inte kul och går inte så bra.. Men jag tänker inte få sämre än VG imorgon så det är väl bara att fortsätta! Hoppas ni göra något roligare!

På torsdag ska vi med klassen till Öland på något studiebesök. Jag har aldrig varit till Öland förr (skam! jag vet, jag som bor så nära) så det ska bli riktigt roligt! 
Och på lördag åker jag hem! Mamma och moster Nilla kommer och möter mig i Stockholm, det ska bli mysigt! Jag längtar! Jag ska (måste!) köpa nya skor.

Nu måste jag återgå till rymden.

huvudvärk

Jag skulle också vilja kunna åka hem bara sådär när man har lust. Typ kasta sig i bilen och vara hemma efter nån enstaka timme.
Synd att man varkan har bil eller nån enstaka timme hem.

Bitterfittan

Det är jag det. Just nu är jag jävligt bitter. Ingen kommer och hälsar på nu i vår. Fan. Jag ska laga chokladbollar att tröstäta.

Om man bortser från bitterheten: 
  • Jag fick sommarjobbet bekräftat idag! I sommar blir det Nabben, välkomna att hänga där med mig!
  • Jag pratade just med mamma, hon är guld!
  • Jag åt omelett till middag idag som omväxling till havregrynsgröten, omelett är inte såå gott, jag tror jag håller mig till gröten.
  • Idag vann jag och Robin tävlingen på jompan.
Det var något mer jag ville berätta men nu minns jag inte.

Just det:

Basse har rakat av sig håret igen. Allt är borta, han är helt kal! Och på torsdag(?) ska han vara skäggmodell.
Vad har hänt med min Basse?! Han som förra sommaren hade aslångt hår som han var så rädd om? Och han som för tre veckor sen vägrade klippa skägget?
Haha, jag är nöjd, förutom att jag inte får känna på hans äggskalle.

Ge mig sömn

Natten till idag sov jag jättedåligt. Jag hade svårt att somna och när jag väl somnade sov jag väldigt lätt och vaknade hela tiden, ingetdera är likt mig. Nu är jag alltså astrött, sitter här och äter havregrynsgröt (jag vet, jag är ett lazyass) och funderar på hur fanken jag ska orka träna ikväll. (Jag MÅSTE!!!)
Imorgon börjar jag 10.55, PERFEKTOS!

Idag började fria produktionen. Jag har alltid hyttan först på måndagmorgnarna så jag försökte först göra frukostskålarna som jag har beställning på, men allt bara trilskades så jag gav upp och gjorde istället några vinäger-flaskor. I förädlingen började jag bygga upp formar som jag ska gjuta ljusstakar i. Själva ler-mallarna blev skitfina, men när jag sen skulle hälla på gips gick det lite på skit, slutade med att jag, Bob och Peter stod och höll pappformarna så att gipset inte skulle rinna ner på golvet. Jag får skylla mig själv, det var jag som slarvade med tejpningen.

Nä, nu måste jag ta mig i kragen. (Buhu!) Ha en bra kväll!


__________________________________________________________________________________________

Update: Jag var och tränade! Och jag blev faktiskt piggare av det! Hoppas på träningsverk imorgon så att det känns att man gjort något.

Nu ska jag äntligen gå och lägga mig.

En av historiens mer tråkiga dagar, rättare sagt den tråkigaste



Idag har hela dagen gått åt till att göra absolut ingenting och ta värdelösa bilder på det. KUL!
image15

Allt ska man göra själv

Jag var just cyklandes till Snickar-Jocke och köpte list. Nu kan jag äntligen bygga ihop ramen till min väggdekoration så att det slipper se så kalt ut på väggen bakom soffan!

Här är tyget som ska spännas upp:  image14


Jag borde egentligen fara och träna, känner att jag blivit helt slö gällande det, det är lite tråkigt. Vi får se hur det blir. Idag ska jag också laga mat, Paprika á la Kattis. Det verkade inte så svårt, får se om jag lyckas.

PUSS MINA VÄNNER!
p.s: jag tycker ni kan komma hit och hälsa på nu! d.s

Oldiee

image13

Jag kommer tydligen bli gammal, det är bra, så slipper jag stressa.
Här kan du testa hur gammal du blir!

Snopet

Va! Jag som tyckte att min blogg var så rosa att den nästan inte kunde bli mer! Här på skolans dator ser den mest persiko-beige-brun-färgad ut, så snopet. Och jag måste säga att den är så mycket snyggare som rosa!

Jag har just skrivit arbetsmiljö- och säkerhets prov. Vi fick ha boken med, haha. Sumpar man ett sånt prov är man ju i alla fall kass, så jag hoppas att jag inte sumpade det alltså.
Imorse när jag skulle till skolan var det strålande solsken så jag kastade på mig solglasögon, klänning, ballerinor och hela skiten. När jag väl kom fram till skolan hade solen gått i moln och det var kallt. Det kändes också lite snopet.

Idag kanske mitt h&m-paket kommer, hoppas inget passar.
Jag skulle vilja åka hem till Åland.


Äh

Inatt drömde jag om jävligt bra sex, och nåt sånt får man inte på läänge än.
Är det inte retfullt?


Dagen har gått under rubriken 'Jaha', inget mer.

iiiih iiiiiih!!

Nu har den äntligen kommit; min alldeles egna nya fina Nikon D40! Vad glad jag är! Jag kan knappt hålla mig till att batteriet har laddat färdigt, jag vill prova den nu nu nu!
Det enda som är lite dåligt är att man inte får med en svensk manual. Den jag fick var på franska.. Jag får helt enkelt hålla tillgodo med den engelska man kan ladda ner.

PUSS!!

New

Nu har jag gjort om här igen!
På senare tid har jag börjat tycka om rosa, det känns som ett big no-no och lite konstig eftersom jag aldrig har gillat rosa förut. Tycker ni det blev för rosa?

Idag har jag städat min rövarkula, helt och hållet. Det känns alltid bra efteråt. Men jag är så trött nu.
Jag skulle vilja ha nya vita lakan. Och en mysigt inredd balkong. Och så skulle jag vilja göra klart min blåbärs-väggdekoration.
Nu ska jag gå och se om jag kan lyfta av köksdörren, hej med er.

bloggdesignhjälp

Finns det någon vänlig själ som kan tala om hur man får själva rubriksfältet att ändra färg? Jag skulle vilja att den slutade vara vit, men jag fattar fan inte hur man hittar det.
Hjälp?

JUNO

Jag såg just Juno. Den var riktigt bra. Rolig. Och väldigt väldigt fin. Verkligen sevärd!
Jag vill också vara gravid. Jag blir helt avundsjuk på par som har den sorts gemenskap, man är liksom i det tillsammans. Jag vet inte hur jag ska förklara. Jag blir bara helt lycklig när jag ser två unga som är gravida.


Igår fick jag lön från posten och måleriet, idag beställde jag en Nikon d40. Det svider lite att det går pengar nu igen, men jag vill ju så gärna ha den och har suktat efter den länge. Det blir nog bra. Dessutom tjänar jag ju in pengarna i sommar. Och den är ju inte så jäkla dyr heller. (Märker ni hur jag desperat försöker övertyga mig själv?)



Jag skulle behöva krama Basse och nosa lite på honom. Men det får jag inte.
Nu ska jag nog äta en apelsin, hejdå.

RSS 2.0