Tjoho!

Om ungefär 17 timmar rullar Basse in på stationen i Kalmar. Lycka!

Idag och igår och i förrgår har jag sandpapprat mina köksstolar, och nu när Basse kommer så ska vi måla dem och bordet förstås. Inte en dag för tidigt, om jag får säga det själv! Det kommer att bli så jäkla fint när det är klart!
Dessutom har jag solat, det syns till och med!

Sitter och ser på Populärmusik från Vittula. Äh.. Jag tycker den är skitkonstig. Har både försökt se den och läsa boken förut, utan framgång dock. Vet inte om jag ska skippa det här försöket också, sorri Vittula, men att sitta instängd i en kamin i hur många år som helst funkar inte. Ähu. I och för sig finns det inget annat att se på och boken jag läser har inte kommit igång. Jag ska nog ge Vittula en chans vid närmare eftertanke.
Haha, vilket svammel det blev!

Godkväll!

Ensam igen

Caroline åkte i morse. Och nu efter att hon varit här i 4½ dagar så känns det jättejättetomt här igen. Tråkigt att inte ha någon att prata med. Men på lördag dag kommer Basse (äntligen!) och då är det slut på den här ensamma tillvaron för alltid. Vi åker hem till Åland tillsammans nästa torsdag (12.6) och sen blir vi sambos i höst! Åh, jag får ett fånigt litet leende på läpparna när jag tänker på det! ♥
Men ja, som sagt, det är slutspurten nu! Det är bra! Jag är ledig onsdag, torsdag och fredag och sen kommer ju Basse på lördag och så ska vi städa i skolan på måndag och tisdag och på onsdag ska vi bara dit och käka landgång (haha!) och få våra betyg (?) och sen är det sluuut! Jag tycker att det känns som att det just var 20 augusti 2007 och jag satt på båten och grät över att jag måste åka, men det här året har ju gått så jävla snabbt! Nu är det bara ett kvar!!
Basse tog ju förresten examen 30 maj! Och jag var inte där.. Jag känner mig lite rutten för det, men det är inget jag kan göra nåt åt nu. Jag saknar honom så sjuuuukt mycket!

Förresten! Jag simmade för första gången i år den 1 juni! Det var skönt!


RSS 2.0