Heippa hei

Idag tvättade och städade Basse och jag bilen, den blev jätteren. Sånt gör en glad.
Inatt sover jag ensam.
Imorgon börjar min praktik på Färghuset.
I övermorgon fyller jag nitton.
På onsdag fyller Kattis nitton.

Klart slut.

Abborrlandet

(Sori Julia, men utmaningen tar nog ett längre tag att skrapa ihop. Jag är helt tom på info om mig själv just nu. Bättring ska ske!)

I alla fall: jag är hemma på Åland. Hemresan gick bra. Jag hade hur mycket packning som helst, men jag fick hjälp ner till Nybro station och sen hämtade Ann och Rasmus mig i Stockholm. Vi åkte till Adam och Anns crib för att sova. De bor verkligen i ett mysigt gammalt hus!, men jag fattade inte placeringen av den; en äldre villa mitt i ett industriområde? Jag skulle aldrig hitta dit själv!
I varje fall så var det lite tråkigt att jag inte stannade längre än över natten, eller jag vet inte, det kanske är tråkigast att jag inte själv bor i Norrtälje, jag kände mig hemma där på nåt sätt trots min korta visit.
På torsdagen (allahjärtansdag alltså) tog jag första båten hem. Och FYFAN vad det blåste! 19 m/s! Det var asigt, så jag tog för säkerhets skull min tillflykt till en toalett där jag efter mycket illamående somnade mot toalettstolen, när jag vaknade hade det slutat gunga och vi var nästan framme.

Så nu då?: Nä, inget spännande har hänt, som jag kan minnas i alla fall. Om fem dagar fyller jag nitton (hjälp). Och om fyra dagar börjar min praktik på Färghuset. Jag gillar inte riktigt praktik, men man får väl hoppas på att det blir okej.
Just ja: idag började jag fundera på eventuella sommarjobbsplatser. Det ogillar jag också. Jag tycker inte om att prata gott om mig själv på det där säljande välj-mig-sättet.

Nä nu ska jag gå och göra nåt viktigare. Typ läsa Harry Potter eller nåt.. eh.

På onsdag åker jag till Ann

Ja, det gör jag. Åh varför åker man inte och hälsar på sina bästa vänner oftare? Det är så jävla korkat! Och varför åker inte dom och hälsar på mig oftare! Mäh!

Till alla er som anser sig vän med mig/ vill bli vän med mig:
Jag har: bred bäddsoffa, 5 matplatser (ifall man vill äta vid köksbordet), tv, trådlöst bredband, ingen vidare matlagnings talang men i alla fall god vilja, balkong, tvättmaskin och är ganska trevlig. Masa er hit!



---

Igår var jag med skolan till möbelmässan i Älvsjö. Det skulle ha kunnat vara helt prima ifall vi inte var tvungna att göra massor med uppgifter medans vi var där. Det förstörde våra ynka tre timmar där vi bara kunde ha strosat omkring och bli inspirerade av allt fint som fanns där, för mässan var veeeerkligen inte liten!!

Idag är jag slapp, har inte klätt på mig ännu och har inga planer på att göra det heller.
Heippa!

Just det:

Jag tror att Alexander i min klass igår nämnde Tord och mysig i samma mening. Jag måste säga att jag blev mycket fundersam över det. Speciellt när det var precis efter att jag hade hat-objekts-förklarat honom.
Hm.

Till alla idioter i den här stan


Jag vill bara skrika åt er:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

En bra helg, helt enkelt

image12

Basse kom till mig i fredags!
Det blåste och båtarna gick inte in i hamnen och han bara väntade och väntade hela natten på terminalen på att någon båt skulle gå. Hela hans plan om att komma fram till Nybro kl 15 och överraska mig genom att plinga på dörren gick i kras. Sist och slutligen kunde han hoppa på Ålfen och komma iväg. När han var på Cityterminalen berättade han att han skulle komma med kvällsbussen och gärna ville att jag skulle möta honom.
Han väntade alltså på en bänk i terminalen hela natten för min skull. Jag är oändligt lyckligt lottad som har honom!

Idag åkte han hem igen, det är fan alltid lika tråkigt när han åker. Man kommer tillbaka hem till en lägenhet som är så jävla tom i jämförelse med vad det var. Man har ingen att prata med eller bara vara tyst tillsammans med. Man har ingen att sova bredvid. Ingen att duscha med eller borsta tänderna samtidigt som. Ingen att skratta med. Det är tungt.


Jag åker hem om tio dagar. Det är bra.

1645 dagar / 234 veckor / 54 månader / 4½ år

image11

Jag tror faktiskt att vi är menade för varandra.

RSS 2.0