Jag håller nog på att bli sjuk, det gör ont när jag sväljer.


Basse kanske kommer hit igen 6 december! Det är great! Då kan vi stå på torget och vifta med finska flaggan tillsammans. Melissa kanske vill hänga på också!

Idag har, trots att det är tisdag, varit en ganska bra dag. Men just för tillfället är jag lite arg.

snart är det ju jul

Idag när jag cyklade ner till Willys för att köpa en hej-det-är-söndag-och-jag-orkar-inte-laga-mat-micropizza upptäckte jag att det var någon slags julmarknad nere på torget. Det var en mysig överraskning som jag inte hade en aning om. Jag köpte en liten julklapp åt Caroline.
Påtal om julklappar så är jag inte lika på G med det som jag vanligtvis brukar vara. Jag brukar alltid ha fixat nästan alla julklappar vid det här laget, men nu har jag nästan ingen aning.

Idag har jag äntligen tagit mig i kragen och diskat, det tog länge och var svettigt. Sen har jag tvättat och sen har jag inte uträttat så mycket mer. Nu ska jag återgå till min säng efter nästan exakt 12 timmars vaken tid, mesigt.

Exakt 23 dagar tills jag är hemma på Åland igen. Jag undrar när jag får mitt riktiga körkort? Skitsamma.
Godnatt och sov gott

mitt inre slåss

image8


/

Idag har jag slutat tidigt, som vanligt på fredagar, och varit och simmat där jag blev irriterad på långsamma fredagseftermiddags pensionärssimmare så att man inte fick ta ut sig på riktigt. Jag har inte diskat, som jag borde. Jag känner mig så otroligt lealös.
Jag vill ha rödare hår. Nu.

new

Och tack Kattis för blogg-hjälpen när jag fick psykbryt! Jag ska aldrig börja jobba med webdesign eller liknande!

Kattis och Julia

Kattis: tack! de kostar 99 spänn för tre stycken på ikea (såklart) och jag tror nog att man kan ta bort dem utan att tapeterna blir förstörda, men man kan antagligen inte använda dem igen sen. :/

Julia: du är nog dagens hjälte för det! :)

Okej, jag har haft kul ikväll.

Igår kväll var också helt okej, Melissa och Amanda kom över på en liten överrasknings blixtvisit, vi gjorde ingenting speciellt men det var trevligt ändå.
Nåväl, ikväll har jag och Melissa varit på teater; Sveriges historia -1000 år på 100 minuter. Och hah, det låter ju kanske inte så kul men den var faktiskt det! Eller okej, vissa delar var mindre lyckade och andra klockrena, såklart. Jag är i alla fall nöjd med kvällen och skolan bjöd ju på biljetten så. Efter teatern var vi hem till henne och Amanda och drack tee och jag var lite rädd för hennes råtta Augusti (?) men hon var snäll.

Imorgon vill jag fara och träna och simma, skulle sitta jäkligt fint med en simtur redan nu, men jag har en känsla av att dom nog har stängt nu.

Ska snart gå och sova, , först prata med Basse och sen kanske läsa lite.
Godnatt och sov gott

.


Kattis kommer inte trots allt. Jag är ledsen för det men jag förstår såklart att hon inte hade råd. Men ändååå, vad ska jag nu se fram emot förutom att jag får fara hem 18 decemer (och det är jättelångt dit ju!) och vad har jag att göra på skolan på lördag när vi har öppet hus och allas föräldrar och släkt är där medans jag inte har nån? Bäää-ä

:O

Det är -4 grader här nu,
känn på den ni!

Hang drum

Här har ni det instrument som, enligt mig, låter allra bäst.
Hör och njut!



Nu är det godnatt för mig!

Förresten!


Kattis kommer hit nästa fredag (23.11), det tycker jag ska bli jättekul och mysigt! På lördagen (24.11) har vi öppet hus i skolan så hon kommer att få blåsa lite glas också. Är det någon annan som är i Orrefors-krokarna och känner för att testa blåsa lite i ett rör så är ni välkomna, det brukar vara mysigt med julgran och levande ljus och lussebullar och glögg och tjofaderittan!


Snart är det fredag kl. 14.25

♥!

Det är såhär jag känner honom.

image6
Han blev visserligen utsedd till 'Yrkes hårdrockare' förra året. Här är den mjuka sanningen. Jag älskar honom som allra mest när han är såhär; bara Basse liksom.

?

jag förstår inte.

Jag i min grop igen

Nu är det tungt igen. Jag vaknar aldrig och tänker 'Ja, just det, idag skulle vi göra det och det i skolan, vad roligt det ska bli!' Jag är trött nästan hela tiden. Jag har nästan huvudvärk varje dag. Jag får blåmärken utan att jag vet hur och när jag slagit mig. Jag tänker bara på hur länge det är kvar till nästa helg eller tills Basse kommer eller tills när jag får åka hem igen eller tills jag gått ut gymnasiet. Eller hur man måste räkna nästan varje gång man handlar för att pengarna bara går och går och jag hatar att ha noll på kontot, blir en stress liksom. Tänker alltså mest tankar som drar ner en ännu mer än vad man är. Dumt nog.
Var till hälsosystern igår och pratade och fick tid till vårdcentralen på tisdag. Hoppas på något sätt att de hittar nåt som är fel och att man kan äta några piller och sen vara tillbaka på banan igen. Motivation på burk skulle gärna kunna finnas.
Jag vet, är allt överjävligt kan jag alltid hoppa av skolan, men jag trivs i min lägenhet i alla fall och skulle ha jävligt svårt att lämna ifrån mig den. Dessutom skulle jag hata mig själv om jag gav upp och hoppade av. Jag har ju ändå bara 1½ år kvar och går jag inte klart det här så kommer jag aldrig att få gymnasiet klart. Usch. Jag blir så ledsen. Det är bara att bita ihop verkar det som.

Nästa helg kommer Basse antagligen hit och helgen efter det kommer Kattis och kanske Ann, det är i alla fall kul. Men det är också sånt som är kul utanför det som har med skolan att göra, allt blir lika grått och tråkigt och tungt sen när de åkt.

Nä nu får jag ju lägga av. Hejdå.

Förresten!


I söndags när jag var påväg tillbaka hit och stod och väntade på Stockholmsbussen i Grisslehamn stod det en liten familj med en mamma och hennes två barn, en storasyster och lillebror bredvid mig. De hade, såvitt jag förstod av mitt tjuvlyssneri, varit och hälsat på mormor och morfar på Åland och var nu påväg tillbaka hem.
Lillebrodern säger plötsligt: Det här är Åååland!
Mamman: Nej, nu är vi tillbaka i Sverige igen!
Lillibrodern (med ledsen och snopen röst): Va?! Har vi redan varit på Åland?

Det tyckte jag var lite snuttigt. :)


Nå, nu är jag alltså tillbaka i verkligheten.. Lägenheten är i alla fall jättefin nu när den blivit omtapetserad! Nu kan jag äntligen börja hänga upp tavlor och gardiner och lampor. :D Jag känner dock genast hur jäkla omotiverad jag är till skolan, det är trist..

Ha en bra dag!
:*

Jag tycker att alla ska gå till xit's hemsida och rösta på Kattis

image5

:( / :D!

Okej gott folk, jag klarade inte uppkörningen i torsdags heller.
Men i fredags! HAH! Äntligen! :D


Imorgon far jag tillbaka till Nybro.
Nu har jag inget mer. Hej!

RSS 2.0