ikväll och äntligen HEM IMORGON!

IMORGON VID DEN HÄR TIDEN ÄR JAG HEMMA PÅ ÅLAND!

Nu ikväll när jag var ner till stan för att ta ut pengar och handla lite färdkost till imorgon mötte jag en jättesöt liten gubbe med en boxer. Han föreslog först att jag skulle skänka en miljon åt honom, vilket jag tyvärr inte kunde. Sen blev han imponerad över min cykel och började fråga massa saker om den. (I det skedet kom jag på att jag nog träffat honom innan och att han då också berömt min vilociped!) Sen blev han lite ledsen över att han var gammal och frågade sig vart världen är påväg och så kom han fram till att han är 70 år äldre än mig, han är alltså 88! Ah han hade så jäkla skön attityd, honom vill jag börja hänga med! Jag blev så jäkla glad av att prata med honom i tre minuter, han gjorde lätt min dag!

Okej, nu hopppas jag att jag har packat allt jag behöver. Det känns som att jag glömt massor! Det har jag säkert inte, men ändå, jag blir alltid helt nervig när jag packar.
Och fan vad nice det ska bli att åka 4½h tåg hem istället för 6h buss! Och nu har jag ju datorn också, den här resan kommer att gå i ett litet naffs!

PUSS!

söndagkväll måndag HEMPÅTISDAG

Nu är det bara ikväll och morgondagen kvar, sen får jag äntligen sätta mig på tåget och åka hem!!

Igår var jag till Kalmar och köpte julklappar, så nu är jag så gott som färdig med det. Dessutom slog jag in de flesta också.
Idag har jag varit duktig, tycker jag själv. Jag har diskat, röjt upp, 'dammsugit', torkat golven, städat toaletten, tvättat tre maskiner, ätit middag och haft fotbad och sett Peter Pan. Ibland förvånas jag över min effektivitet och att man hinner med så mycket på samma dag! Dessutom måste jag kanske börja se över litegrann vad jag ska ha med hem också.
Imorgon måste jag packa färdigt, fara till skolan och fixa klart och ta hem allt glas, cykla till Jhenny&Johan med alla julklappar och köpa färdkost och hårfärg. Hjälp, nu blev jag lite stressad!



...


Äouuh, nu fick jag faktiskt en jättejobbig stresskänsla. Fyfan, det behöver jag väl inte ha?

O


Okej, det låter ju såklart bättre när man är där på riktigt än när man spelar in det med en digitalkamera, men här har ni att lyssna på så att ni förstår varför man ska se lucia i Växjö domkyrka.



Lucia

Det var fint i Växjö,
men nu är jag sjukt trött.

onsdag torsdag fredag lördag söndag måndag HEMPÅTISDAG

Dvs. skoldagar kvar innan jag åker, FY VAD JAG LÄNGTAR!
Idag fick jag en utskällning av matte-Tord, helt obefogat. Han påstod att jag betedde mig aggressivt, jag fattade ingenting.

Imorgon ska jag till Växjö och titta på lucia, det rekommenderar jag alla att göra.






Min julklappsinköpslista är fortfarande lika lång, vad har hänt med mig?

måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag måndag HEMPÅTISDAG

Nu har min puttis åkt hem. Det är lite ledset och tomt, men det är ju trots allt inte många dagar tills jag också åker, så jag överlever nog den här gången hoppas jag.
Jag missade andra bussen till Orrefors, så nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli halv tolv så att jag kan åka till skolan och börja tillverka julklappar på löpande band. Äntligen känns det som om jag fått lite julklappsinspiration! Jag som alltid brukar ha alla julklappar färdiga och inslagna vid det här laget, undrar var det slog slint i år..

Vad är det som gör att det tar så många dagar att flytta över pengar från Ålandsbanken till SEB? Jag har äntligen fått pengarna nu men det tog ju trots allt från tisdag till måndag. Är det vettigt? Jag tycker inte.

Och påtal om ingenting så beteer sig min dator lite skumt. Det gör mig lite orolig iom att den bara är ca en månad gammal.

Näj, nu ska jag slänga i mig lite lunch och sen ila ner till bussen. Adjöss!

Snikit värre

Basse skulle egentligen farit hem idag. Men det gjorde han inte! Det är mysigt när han är här: vi har lagt upp hyllor, bakat pepparkakor, sett Happy feet, varit jävligt fattiga och Basse har krossat några av mina glas på olika sätt.
Idag måste vi in till Kalmar och köpa en ny biljett, men just nu ska vi mysa lite.

-

Just nu är jag bara så jävla jävla arg, Basse.

En bättre dag

Ja, idag är det bättre. Dagens det-här-vill-jag-berätta-för-er:
  • Jag tycker om min klass (med trä:arna inräknat alltså), de är så pluttiga!
  • När jag kom hem hade jag fått ett brev/paket av mamma och Caroline med en chokladkalender och en tidning, då blev jag glad! (♥)
  • Dessutom kom ju skatteåterbäringen idag, det var välkommet.
  • Basse kommer ju på torsdag, det är också välkommet! (♥)
  • Jag är otroligt i valet och kvalet med håret. Jag vill ha det men jag vill inte ha slitningar på mitt egna. Buäbuä!
  • Jag älskar Alicia Keys No one! En femma och en cykel för hennes röst alltså!
  • Jag fick ett mess igår av min väldigt älskade men frånvarande pappa! Han berättade att min brorson Kasper nu väger 10kg(!) och jag är ledsen över att jag inte kan vara den faster jag vill vara och träffa honom ofta, snart har han också körkort och svär och pratar snabbt på finska. Jag saknar dem alla där borta i öster! (♥)

Nu ska jag läsa lite i min Lilla juls-tidning. Lev väl med er!

(tack för de uppmuntrande orden igår, Tanja och den okända tjejen, det värmde! och Tanja: aah! nej jag visste inte att du smygläste min blogg! nu måste jag börja fundera om jag skrivit nåt pinsamt.)

Less

Nu är jag där igen: Jag är less på allt, blir irriterad på alla, tycker att jag aldrig varit fulare och längtar hem. Kan man hitta en sämre kombination?

Jag skrev inte om min helg i helgen, så här kommer nu allt:
Helgen började relativt bra. I fredags efter skolan var jag in till Kalmar och köpte bussbiljetter åt Basse och köpte lite julklappar. Kvällen tillbringade jag antagligen framför tv:n/datorn för jag minns inte vad jag gjorde.
Lördagen började konstigt iom att jag klippte håret. Det blev dock ändå en ganska bra dag, jag kände mig effektiv och städade och tvättade och bytte lakan och målade min spegelram. På kvällen såg jag en film som Ann rekommenderade, Eternal sunshine of the spotless mind, och den var jävligt bra!
Söndagen började dåligt, jag vaknade vid nio och satte mig i princip direkt vid datorn, där jag blev sittande till klockan två, då jag vaknade upp ur mitt zombie-tillstånd och insåg att jag borde klä på mig och gå ut eller göra vad fan som helst. Sagt och gjort, jag klädde på mig och cyklade till ÖoB där jag tänkte att jag skulle kunna införskaffa en vanlig enkel pappersstjärna att ha i fönstret, men NEJ! det hade de ju såklart inte. Därefter förflyttade jag mig till stan där jag tänkte ta ut lite pengar, handla lite mat och sen fara hem. Det gick inte bra alls; jag hade -50kr på kontot och Melissa hoppade på mig på Willys och det slutade med att hon bjöd mig på fika på Coop (haha, helt klart underskattat fika-ställe!) och vi strosade omkring på stan och tittade på den mindre lyckade julmarknaden fram till klockan sju då vi for hem till henne och tänkte välja en film och gå upp till mig och laga käk och se filmen. Tyvärr fastnade vi på vägen och blev kvar hos henne och det slutade med att jag gick hem till mig och slöhängde i soffan själv.

Och dessutom började jag ju fundera på hårförlängning också. Bää. Jag tror att jag ska..

Nu sitter jag i skolan och borde börja ta mig för något, jag är omotiverad som fan.
Less.
less
less
less
less på allt. Jag vill hem till mamma och få en kram nu. Jag tycker att jag varit här tillräckligt länge nu och jag har faktiskt stått ut och nu borde jag förtjänat att få fara hem.

Förlåt för mitt gnäll och hejdå.

Hårförlängning? Hjälp, det är ju en jävla djungel dethär!

Nu har jag suttit och snokat och tittat och velat fram och tillbaka. Jättelänge! Och inte har jag kommit fram till nåt för det! Madde påstår att träns som man limmar på håller bäst och Amanda säger att såna där slingor som ser ut som naglar håller bäst. JAG BLIR HELT FÖRVIRRAD!
Jag vill att det ska hålla så bra som möjligt och slita så lite på håret som möjligt och vara så billigt som möjligt. Finns det någon sån kombination?
Snälla alla som haft/har hårförlängningar och läser det här: HJÄLP MIG!!

Okej, nu vet jag inte om jag ska skratta, gråta eller bli rädd för mig själv.


Jag sitter och funderar på att förlänga håret. På riktigt.
..

I morse när jag vaknade gick jag ut i badrummet och klippte mitt hår, fast jag inte ville. (Jag fattar inte hur det kan bli så otroligt risigt på så kort tid!) Nu är det såklart kortare än det var före och jag vill inte ha kort hååår! Jag tvivlar dock på att jag någonsin kommer att kunna odla ut det så att det blir långt i.o.m att mitt hår alltid risar till sig så att jag är tvungen att klippa det när det börjar bli ungefär till axlarna. Dessutom har jag inget tålamod och vill alltid göra nåt med det, t.ex. som i morse, oftast saker som jag gör på impuls och som efter närmare eftertanke inte är så genialiska.

Därför har jag alltså kommit på snilleblixten med förlängning. Och nu är jag av helt förklarliga skäl rädd för mig själv.

RSS 2.0