kära jultomten,

jag skulle verkligen behöva en kattunge!

skit

jag var just nere på stan för att köpa en lillajulpresent åt Basse. det var nog fan så svårt, Nybro är en jävla skithåla med inga möjligheter. jag är missnöjd.

vad ska man göra sen?

innerst inne börjar jag lite smått oroa mig för min framtid igen. fram till nu har jag bara skjutit det framför mig och vägrat tänka på det, men nu pockar det på så mycket att jag tvingar mig själv att snudda vid den tanken rätt många gånger per dag, allt för många!
vad vill jag?
jag skulle inte orka gå i skola mer, känner liksom att jag har gjort mitt inom den delen i livet. just nu i alla fall. samtidigt så har jag inget yrke än. eller jo, snart är jag ju glasblåsare, men det är ju.. rätt värdelöst ändå.
fan jag vill inte bli nåt alls!

jag är förkyld

idag hade jag magkatarr för första gången på jättelänge så jag antar att jag måste vara lite stressad. torsdag-söndag ska min klass medverka i julmarknaden på Kalmar slott, så that's why. (kom och köp)




tråkigt

jag är less och ledsen.

hej katja!



jag är hemma på åland nu. har hunnit vara en sväng i borgå hos caroline sen basse och jag kom hit. nu har jag praktik på måleriet igen. jag har tyvärr inget uppseendeväckande att berätta. ska vi ses och dricka vin och spela trivial pursuit någon kväll?

puss och kram

RSS 2.0